062001209 - PNC BANK, NATIONAL ASSOCIATION ACH Yönlendirme Numarası

ACH Yönlendirme Numarasının Ayrıntılı Bilgileri 062001209
Yönlendirme Numarası062001209
Revizyon Tarihi030512
BankaPNC BANK, NATIONAL ASSOCIATION
AdresP7-PFSC-03-H
ŞehirPITTSBURGH
EyaletPA
Posta Kodu15219
Telefon(877) 824-5001

Yönlendirme Numarası Bulun

Arama

Yönlendirme Numarası Doğrulayın

Kontrol edin
 

Bankanızla yapılan uluslararası transferlerin dezavantajı

Bankanızla bir uluslararası havale gönderdiğiniz veya aldığınız zaman kötü bir döviz kuru veya gizli ücret ödemek yüzünden para kaybı yaşayabilirsiniz. Bunun nedeni de bankaların hâlâ para bozmak için eski bir sistem kullanmasıdır. Biz Wise kullanmanızı öneriyoruz; ki genellikle daha ucuzdur. Kendilerinin akıllı teknolojileri sayesinde;

  • mükemmel bir döviz kuru alırsınız ve her seferinde düşük ve önden belirtilen bir ücret ödersiniz.
  • paranızı bankalar kadar ve bazen bankalardan da hızlı bir şekilde taşırsınız - bazı para birimleri dakikalar içinde tamamlanıyor.
  • paranız banka düzeyinde bir güvenlikle korunur.
  • 70 ülkede 47 para biriminde transfer yapan iki milyon müşteriye katılırsınız.

ACH ABD Yönlendirme Numarası Hakkında


Automated Clearing House (ACH) Yönlendirme Numaraları, kullanıcıların ACH ağı üzerinden ödeme yapmasına veya para toplamasına olanak tanıyan bir elektronik ödeme sisteminin parçasıdır. Şu anda veritabanımızda 18.000'den fazla benzersiz Yönlendirme Numarası var.

Bu araç yalnızca bilgi edinme amacıyla kullanılır. Bütün çabalarımız doğru veri sağlamak için olsa da kullanıcılar bu internet sitesinin sağladığı bu verilerin doğruluğu konusunda herhangi bir sorumluluk kabul etmediğini bilmelidir. Banka hesabı bilgisinin doğruluğunu yalnızca bankanız teyit edebilir. Eğer önemli bir transfer yapıyorsanız ve zaman kritik bir unsursa, önce bankanızla görüşmenizi öneririz.